Кошик
20 відгуків
+380 (97) 304-08-02
+380 (95) 304-08-02
detalika.net.ua
Кошик

Харчовий насос Я9-ОНЦ-1 (30 м. куб./год)

46 500 ₴

  • В наявності
  • Код: 012100
Харчовий насос Я9-ОНЦ-1 (30 м. куб./год)
Харчовий насос Я9-ОНЦ-1 (30 м. куб./год)В наявності
46 500 ₴
+380 (97) 304-08-02
  • +380 (95) 304-08-02
+380 (97) 304-08-02
  • +380 (95) 304-08-02
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Відцентровий насос для харчових продуктів Я9-ОНЦ-1

Напор насоса Я9-ОНЦ-1Відцентровий насос типу Я9-ОНЦ-1 — це одноступеневий насос моноблокового типу з горизонтальною установкою та закритим робочим колесом. Основне призначення цього насоса — це перекачування таких харчових продуктів як молоко, безалкогольні напої, лікеро-горілчані напої, фруктові та овочеві соки і схожих з ними по в'язкості та хімічної активності рідких харчових продуктів.

Така популярність використання цього електронасоса зумовлена тим фактом, що всі елементи проточний частини виготовлені з харчової неіржавкої стали марки AISI 304. Також через міцну конструкцію насоса, а також наявність водяного охолодження торцевого ущільнення, температура перекачуваного продукту може досягати 120 °C, що істотно розширює межі використання цього агрегату, порівнюючи з аналогічними пристроями з температурою перекачуваного продукту до 80 °C і менше.

Продуктивність харчового насоса Я9-ОНЦ-1 досягає 30 м куб./год за напору до 30 метрів водяного стовпа. Такі характеристики агрегату дають змогу перекачувати великі обсяги продукції за короткий часовий відрізок.

Конструкція насоса для Я9-ОНЦ-1:

Рабочее колесо насоса Я9-ОНЦ-1За конструкцією насос відцентрова марка Я9-ОНЦ-1 є горизонтальним моноблоковим агрегатом консольного типу. Корпус електронасоса змонтований на фланці електродвигуна через приєднувальний фланець. Вільний кінець валу двигуна подовжений спеціальним наконечником, на який насаджується знімна втулка торцевого ущільнення, а потім робоче колесо, що кріпиться гайкою.

Робоча камера насоса:

Робоче колесо (крильчатка) насоса закритого типу виготовлене з неіржавкої сталі AISI 304 і має зовнішній діаметр 170 мм. Деталі ущільнення змонтовані в загальному корпусі і закриті кришкою, роль якої виконує передня стінка приєднувального фланця.

У центрі передньої кришки розташований всмоктувальний патрубок зі сполучною муфтой розміру DN65 (за стандартом DIN 11851), через яке відбувається подавання продукту. Також на камері пристрою передбачений вихідний патрубок із нарізним з'єднанням розміру DN50 (за стандартом DIN 11851) спрямований вгору, через який виходить перекачуваний продукт.

Водяное охлаждение сальникаУсі робочі органи насоса-диспергатора, які контактують із продуктом, виготовлені з неіржавкої сталі марки AISI 304 (08Х18Н10), яка дозволена для використання на підприємствах харчової та хімічної промисловостей.

Торцеве ущільнення насоса:

Для герметизації робочої камери насоса-диспергатора використовується торцеве ущільнення з водяним охолодженням. Наявність спеціальної камери, у якій розміщене механічне ущільнення й охолоджувальна рідина, дає змогу обробляти продукти з температурою до 120 °C і продовжити термін експлуатації самого ущільнення, не даючи йому перегрітися. Температура охолоджувальної рідини має бути не більш ніж 40 °C.

Монтаж насоса:

Конструкція електронасоса дає змогу його безфундаментного встановлення на підлозі цеху на ніжках. Для усунення зайвих шумів у місці контакту ніжок із опорною поверхнею, під них рекомендується підкласти подушки з листової гуми, завтовшки не менш ніж 5 мм.

Принцип роботи насоса відцентрового Я9-ОНЦ-1

Перед пуском електронасоса, у зону ущільнення має бути подана затворено-охолоджувальна (вода), для підведення та відведення якої в корпус ущільнення електронасоса вмонтовані два штуцери. На шлангу, що відводить воду, має бути встановлений регульований затискач для підтримання необхідного тиску в зоні ущільнення.

Електронасос призначений для роботи під заливанням. Для цього під час перекачування молочних продуктів він має бути встановлений нижче рівня рідини, що перекачується. Величина необхідного підпору на всмоктуванні зумовлюється щільністю, температурою рідини, що перекачується, та величінною необхідного кавітаційного запасу. Чим вища щільність рідини, що перекачується, тим більше може бути натиск на всмоктування.

Під час роботи електронасоса перекачувальна рідина подається по осі корпусу через всмоктувальний патрубок на лопатки робочого колеса. Під час обертання робочого колеса рідина відкидається лопатками та під дією відцентрової сили надходить у нагнітальний патрубок.

Технічні характеристики харчового насоса Я9-ОНЦ-1:

Продуктивність до 30,0 м. куб
Напор 30 м.вод.ст.
Температура рідини, що перекачується від 5 °C до 120 °C
Матеріал деталей, що стикаються з продуктом неіржавка сталь AISI 304
Тип електродвигуна АІР 100 L2
Потужність електродвигуна 5,5 кВт
Частота обертання електродвигуна 3000 об/хв
Напруга електродвигуна 380 В
Діаметр вхідного патрубка 65 мм
Діаметр напірного патрубка 50 мм
Габарити 710 х 300 х 400 мм
Маса ≈ 90 кг
Характеристики
Основні атрибути
Країна виробникУкраїна
Максимальний напір30 м
Матеріал корпусуНержавіюча сталь
Матеріал робочого колесаНержавіюча сталь
Потужність5.5 кВт
Напруга мережі380~400 В
Тип насосуВідцентровий
Встановлення насосаГоризонтальна
Користувацькі характеристики
Пропускна здатність30 куб. м/год
Інформація для замовлення
  • Ціна: 46 500 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner